Excursions a peu

  • Les rutes es fan a peu, amb l’objectiu de conèixer a fons tota una sèrie de racons privilegiats del nostre territori.
  • L’hora i el punt de trobada (lloc d’inici de l’excursió) es concretaran en el moment de fer la reserva.
  • Els grups són limitats; cal fer les reserves amb antelació.

EQUIP RECOMANAT

Calçat adient, motxilla petita, aigua i capelina.

Qui som

L’EQUIP

L’Equip d’Activitats Ambientals (EAA), és el nom comercial d’una empresa que va néixer al gener de 1995 per desenvolupar dos projectes, el primer: la gestió de l’Àrea d’Esplai del Corredor, equipament situat al Parc del Montnegre i el Corredor i que pertany a la Diputació de Barcelona. El segon projecte: organitzar excursions guiades per conèixer les muntanyes del Corredor i el Montnegre. Poc després i engrescats en aquesta iniciativa van ampliar el nostre camp d’acció realitzant els itineraris pels diferents espais naturals de Catalunya.

LES EXCURSIONS

Les rutes es fan a peu, amb l’objectiu de conèixer a fons tota una sèrie de racons privilegiats del nostre territori. Tenim la sort de disposar de diferents ambients climàtics on podem practicar el senderisme en qualsevol època de l’any, també tenim a l’abast diferents ambients orogràfics i paisatges, costa i interior, i zones de baixa, mitja i alta muntanya.

Oferim la possibilitat de realitzar excursions de diferent durada: matinals, de dia sencer, de cap de setmana, a l’estiu també organitzem estades amb més dies d’excursió.

Les rutes estan classificades amb unes lletres que permeten esbrinar la dificultat de les excursions, podeu trobar des de passejades tranquil·les fins a itineraris més exigents.

Durant el recorregut es donen explicacions sobre naturalisme, història i sobre l’espai natural que visitem. Pensem que en aquests espais naturals encara podem trobar referències d’un valuós patrimoni rural que és el resultat d’una estreta relació entre la natura i l’activitat humana. Difondre el valor d’aquest patrimoni és una de les nostres inquietuds, com també ho és el plaer de descobrir els secrets d’una natura sempre canviant.